Skip to main content

Het ontwerp van deze tijdloze tafel dateert uit 2002! Inmiddels staat hij door geheel Nederland en België. De betontafel paart soberheid aan een robuust uiterlijk. Ernaast staan banken van hetzelfde materiaal. Het resultaat is een tuinmeubel dat het presteert tegelijkertijd aanwezig en afwezig te zijn en op die manier natuurlijk deel uitmaakt van de tuin.

De betontafel heeft een lengte van maar liefst 4 meter. De breedte is 1 meter. Het blad is slechts 10 centimeter dik wat voor deze overspanning extreem dun is te noemen! De banken zijn 3,4 meter lang, 40 centimeter breed en 40 centimeter hoog.

Zowel de betonnen tafel als de bijbehorende banken worden gemaakt van hoogwaardig beton. Daardoor ontstaat een bijzonder gladde afwerking van het oppervlak. De set is verkrijgbaar vanaf € 4.950,00.

In 2011 plaatst Lodewijk Hoekstra de betontafel voor het programma Eigen Huis en Tuin van RTL4. Dit nadat hij de tafel gezien heeft in de Tuinen van Appeltern.

2 Comments

 • Marije Beemster schreef:

  Wat is de prijs van een betonnen tafel en in welke afmetingen is hij verkrijgbaar? Wij zoeken namelijk een betonnen tafel van langer dan 200cm.
  Met vriendelijke groet,
  Marije Beemster

  • JS schreef:

   Hallo Marije,

   Tafel is 400×100 cm en via mail is een offerte aan te vragen.
   Om deze te plaatsen moet er wel wat voorbereiding gedaan worden aan de ondergrond.
   Om een totaalprijs incl plaatsen te berekenen moet ik informatie hebben over de plaats waar hij komt te staan. Kunnen we er bv met een vrachtwagen in de buurt komen end.

Leave a Reply