Skip to main content

De Plantenbakken van Jaap Sterk zijn van puur staal gemaakt! Geen kokerprofielen met dun blik maar dikke massieve randen en plaatstaal van maar liefst 4 en bij de boombakken 5 mm dik!

Als afwerking is gekozen voor een drie laags poedercoat systeem. Een laag primer, een laag zink poedercoat en als laatste laag Special Finishes van AkzoNobel Noir 2100 Sablé.

Omdat bestrating altijd afloopt staan de plantenbakken van Jaap Sterk op in hoogte verstelbare machinevoeten zodat de plantenbakken altijd waterpas gesteld kunnen worden.

Indien wenselijk kunnen de plantenbakken ook met verborgen wielen worden uitgevoerd. De plantenbakken zijn dan makkelijk te verplaatsen. Bv voor horeca gelegenheden en op terrassen. Speciaal voor de horeca worden deze wielen voorzien van een rem.

De afgebeelde plantenbakken hebben een afmeting van 80 x 80 x 80 cm en wegen maar liefst 110 kg. Verkoop prijs vanaf 895,00 euro incl btw.

Afwijkende maten zijn natuurlijk op aanvraag leverbaar.

Stalen boombakken van Jaap SterkStalen boombakken van Jaap SterkStalen boombakken van Jaap SterkStalen boombakken van Jaap SterkStalen boombakken van Jaap SterkStalen boombakken van Jaap Sterk

Leave a Reply