Jaap Sterk

Rechte lijnen mogen geen dominantie hebben

Laten we afspreken

Tuinontwerp

Jaap Sterk is architect, geen stylist. Hij ziet het geheel. Zijn handtekening: een harmonisch geheel van rust en eenvoud. Minimalisme is zijn fort, maar de strakke lijn is nergens dominant. Immers: minimalisme floreert dankzij subtiele contrasten.

Creativiteit heeft altijd een bron. Voor Jaap Sterk is dat de Engelse landschapstuin, met z’n zichtlijnen en natuurlijke inbedding in de omgeving. Een ontwerp van Jaap Sterk staat nooit op zichzelf – zoals ook uw tuin niet op zichzelf staat.

Naamgever Jaap Sterk is het creatieve brein achter Jaap Sterk Exteriors, een ontwerpbureau met visie. Al meer dan dertig jaar maakt het bureau spraakmakende tuinontwerpen.

Advies

Als de grote lijnen zijn uitgezet, volgt de invulling van de tuin. Ook daarvoor is een plan nodig. Jaap Sterk Exteriors brengt structuur in uw ambities met op maat gemaakte plannen en adviezen. Zodat u altijd het overzicht behoudt.

De renovatie van uw nieuwe of bestaande tuin vraagt om een doordacht plan. Ervaring en vakkennis hebben Jaap Sterk Exteriors geleerd dat elke situatie om een eigen, creatieve, aanpak vraagt.

Sommige adviezen horen bij het tuinontwerp. Andere, zoals een verlichtingsplan, zijn zó bepalend voor de sfeer van uw tuin dat ze op zichzelf staan.