Jaap Sterk

Rechte lijnen mogen geen dominantie hebben

Laten we afspreken

Tuinontwerp

De tuin is een steeds belangrijker element van een huis. De aanleg van een tuin moet aansluiten bij de uitstraling van de woning en andersom. Jaap Sterk weet hier makkelijk op in te spelen. Hij is geen stylist, maar een architect. Hij ziet het geheel. Zijn handtekening: een harmonisch geheel van rust en eenvoud. Minimalisme is zijn fort, maar de strakke lijn is nergens dominant. Immers: minimalisme floreert dankzij subtiele contrasten.

Creativiteit heeft altijd een bron. In dit geval is dat de Engelse landschapstuin, met z’n zichtlijnen en natuurlijke inbedding in de omgeving. Een ontwerp van Jaap Sterk staat nooit op zichzelf – zoals ook uw tuin niet op zichzelf staat. De ontwerpen stralen dan ook ultieme rust uit, waardoor een tuin ontwerp door deze tuinarchitect een fijne aanvulling is op de woning.

Naamgever Jaap Sterk is het creatieve brein achter Jaap Sterk Exteriors, een tuinontwerp bureau met visie. Al meer dan 35 jaar ontwerpen, realiseren en onderhouden Jaap Sterk en zijn team stijlvolle tuinen zonder tierelantijnen

Advies

Als de grote lijnen zijn uitgezet, volgt de invulling van de tuin. Ook daarvoor is een plan nodig. Jaap Sterk Exteriors brengt structuur in uw ambities met op maat gemaakte plannen en adviezen. Zodat u altijd het overzicht behoudt.

De renovatie van uw nieuwe of bestaande tuin vraagt om een doordacht plan. Ervaring en vakkennis hebben Jaap Sterk Exteriors geleerd dat elke situatie om een eigen, creatieve, aanpak vraagt.

Sommige adviezen horen bij het tuinontwerp. Andere, zoals een verlichtingsplan, zijn zó bepalend voor de sfeer van uw tuin dat ze op zichzelf staan.