Skip to main content
Jaap Sterk Hoveniers

Jaren plezier van een goede basis

Samen mooie dingen maken?

Realisatie

Alle plannen op een rijtje? Kies dan voor het comfort en gemak van het team van Jaap Sterk Hoveniers, ofwel ‘de mannen met de twee rechterhanden en groene vingers’. Deze ervaren hoveniers laten zich niet verrassen en verstaan de kunst van tuinaanleg.

Hebt u speciale wensen? Een zwembad, een beregeningsinstallatie, een hekwerk, een daktuin? In dat geval schakelt Jaap Sterk Hoveniers specialisten in die dezelfde kwaliteit leveren als zijzelf. Met minder nemen wij geen genoegen – net zomin als u, trouwens.

Hoe ingrijpend of juist bescheiden uw tuinwensen ook zijn: u hebt recht op het vakmanschap en de open blik van een kenner. Zij kunnen uw ideeën stroomlijnen en, soms met een kleine draai, zó uitvoeren dat zij uw verwachtingen overtreffen.

Bouwkundig

Tuinaanleg is al lang niet meer alleen het maken van een stukje straatwerk en wat beplanting. Vandaag de dag verzorgen wij complete tuin metamorfoses met bouwkundige zwemvijvers, muren, bijgebouwen, veranda’s en buitenkeukens.

Ook voor dit bouwkundig werk kunt u rekenen op de vakmensen van Jaap Sterk Hoveniers. Zo hebben wij al 25 jaar ervaring in het maken van zwemvijvers met biologische filtering. Hierover meer op de speciale Zwemvijver pagina.

Maar ook voor een nieuwe garage met overkapping en geïntegreerde buiten (eet)kamer kunt u bij ons terecht. Uiteraard verzorgen wij dit turnkey. Dus incl verlichting, verwarming en Braai.