Full 1
Maatwerk composiet
Full 1
Full 1
Maatwerk composiet
Full 1
Full 1
Maatwerk composiet
Full 1
Full 1
Maatwerk composiet
Full 1
Full 1
Maatwerk composiet
Full 1
Full 1
Maatwerk composiet
Full 1
previous arrow
next arrow
Luxcom produceert hoogwaardige producten vervaardigd uit een speciaal ontwikkeld glasvezelversterkte polymeer-composiet. De tuinmuren, en andere producten zijn geschikt voor buitengebruik. Het composiet met vaak polyester als drager, is licht van gewicht, sterk, onderhoudsvrij en bestand tegen alle weersinvloeden. Met de door Luxcom ontwikkelde productietechniek is maatwerk de standaard en dus mogelijk om elk product aan te passen naar eisen en wensen van de klant.

 

Bij Luxcom staat het maken van een kwalitatief hoogwaardig product centraal. Onze producten vragen vaak om een stap extra. Hierdoor ontstaat een uniek en luxe product. Het gaat erom dat de klant krijgt wat hij vraagt. Door de productietechniek is het mogelijk om grote producten uit één stuk te maken. Maximale maat is 24 meter! Niet alleen rechte, maar ook ook speciale gebogen vormen.
Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos en daagt Luxcom alle (tuin)architecten, hoveniers en ontwerpers uit iets te ontwerpen wat wij niet kunnen maken! De combinatie van de vormvrijheid met het composiet maakt het product extreem licht en sterk.

 

Een van de belangrijkste punten bij Luxcom is technische aandacht voor de klant. Luxcom business-2-business, dit houdt in dat er af-fabriek gekocht kan worden bij de producent. Technische ondersteuning is bij dit soort producten essentieel. Wij kijken graag met u mee als het gaat over technische haalbaarheid of het nu gaat om een een klein of groot project. Doen! Wij doen mee.