Stoere betontafel met banken

Tijdloos design.

Bestellen!

Betontafel

stoere XXL betontafelHet ontwerp van deze tijdloze tafel dateert uit 2002! Inmiddels staat hij door geheel Nederland en België. De betontafel paart soberheid aan een robuust uiterlijk.

Ernaast staan banken van hetzelfde materiaal.  Het resultaat is een tuinmeubel dat het presteert tegelijkertijd aanwezig en afwezig te zijn en op die manier natuurlijk deel uitmaakt van de tuin.

stoere XXL betontafel

 

 

 

 

 

 

 

De betontafel heeft een lengte van maar liefst 4 meter. De breedte is 1 meter. Het blad is slechts 10 centimeter dik wat voor deze overspanning extreem dun is te noemen! De banken zijn 3,4 meter lang, 40 centimeter breed en 40 centimeter hoog.

 

stoere XXL betontafel

stoere XXL betontafelstoere XXL betontafel

Zowel de betonnen tafel als de bijbehorende banken worden gemaakt van hoogwaardig beton. Daardoor ontstaat een bijzonder gladde afwerking van het oppervlak. De set is verkrijgbaar vanaf € 4.950,00.

 

 

 

stoere XXL betontafelIn 2011 plaatst Lodewijk Hoekstra de betontafel voor het programma Eigen Huis en Tuin van RTL4. Dit nadat hij de tafel gezien heeft in de Tuinen van Appeltern.stoere XXL betontafel